Tjenester

Jeg kan være behjelpelig med å ta de rette valgene og skape de gode sammensetningene – enten du/ dere skal starte helt på nytt eller bare forandre og fornye litt i et eksisterende interiør….

Hjemmebesøk / konsulentbesøk
Befaring i din bolig eller hos din bedrift

Rådgivning (sparringspartner)
Se på løsninger og gi råd i forbindelse med behov, muligheter og valg til bolig eller lokaler

Collage / «Moodboard»
Presentasjon av stil og konsept med foto, utklipp og materialprøver med forslag til møbler, tekstiler, lamper etc. Presentasjon av vareprøver i forbindelse med valg av parkett, fliser, benkeplater, maling etc.

Tegninger
Utarbeidelse av målriktige tegninger med forslag til planløsning, plassering av møbler etc.

Spesialdesign
Utarbeidelse av ideer og skisser i forbindelse med spesialdesign, «skreddersydde» løsninger og detaljer til for eksempel fast innredning, møbler, sengegavler etc. Produksjon i samarbeid med dyktige håndverkere og produsenter.

Innkjøpshjelp
Det kan være mange valg som skal tas når man skal pusse opp eller bygge nytt. Det kan være vanskelig å vite hvor man kan finne det man ønsker seg når man vil fornye et hjem, en hytte, et kontor osv. I forbindelse med dette kan det være både tidsbesparende og betryggende å ha med en profesjonell rådgiver ved valg av løsninger, materialer og innkjøp.

Rådgiving ved salg av bolig
Råd i forbindelse med visning og salg av bolig. Bistå med tiltak som lettere oppgradering, ommøblering osv.

Prosjektledelse
Utarbeidelse av tegninger med rombeskrivelse, møbleringsplan, samt detaljskisser. Oppfølging av prosjekt, i samarbeid med kunde, arkitekt, entreprenør og/ eller håndverkere.